Vatrogasna skupština

Jučer je održana redovna skupština našeg DVD-a. Unatoč niskim temperaturama i najavama loše prognoze, skupio se lijepi broj uzvanika. Među njima su i ove godine bili naši dragi Delničani, no ove godine u nešto manjem broju. S obzirom na njihove trenutne uvjete, mi smo sretni da su se ipak odazvali pozivu.

Skupštinu je ove godine otvorio i predvodio zamjenik predsjednika Antun Horvat. Predložio je radna tijela, koja su jednoglasno prihvaćena, te su iznijeta izvješća o radu u prošloj godini. Nije bilo loše, imali smo na svega tri intervencije (požar otvorenog tipa), ali i mnoštvo uspjeha u radu s djecom. Ove godine smo čak imali dvije ekipe i to vrlo uspješne. Naglašavam ovo "čak" jer u 2016. Godini naše Društvo nije imalo ni jednu ekipu djece pa sto tak nismo sudjelovali ni na natjecanjima. Osim toga, sudjelovali smo na vatrogasnoj vježbi VZG-a održanoj u Voloderu. Također, po prvi puta smo sudjelovali na hodočašću Hrvatske vatrogasne zajednice u nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke. Prošle godine obilježili smo desetu godišnjicu bratimljenja s DVD-om Delnice. Sve u svemu, godina je bila puna raznih događanja.

Bitno je još spomenuti i promjene koje su nas zadesile. Od jučer, službeno imamo novog zapovjednika Daria Lidmilu i njegovog zamjenika Marinka Mihelčića te novog člana nadzornog odbora Dominika Andlara.

Za večeru su i ove godine bili zaduženi Ivan Tomac i Mario Gazdek, koji su kao zahvalu primili nove kuhače.

Nakon službenog dijela, kao i obično, uslijedila je zabava do jutarnjih sati.

Vatrogasna skupštinaVatrogasna skupštinaVatrogasna skupštinaVatrogasna skupštinaVatrogasna skupštinaVatrogasna skupština

Aktualno

Galerija događanja

Jelensku volim