VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE

Ovaj vikend je u Popovači održana manifestacija VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE na kojoj je, kao i na nekoliko prethodnih nastupio KUD 'Jelenčanka' i kao njihovi gosti KUD 'Šartovac'.

Manifestaciju organiziraju Udruga vinogradara i voćara Lujo Miklaužić, Udruga kuhara Grada Popovače, Turistička zajednica Kutine i Popovače kao i lokalni vinari.

Organizirano je ocjenjivanje mladog Škrleta i nekoliko vinskih radionica, održano je predavanje sommeliera Maria Meštrovića 'Kultura i prigoda pijenja vina', kuhari su pripremili nekoliko jela uz popratnu priču preporučivanja nekog vina uz svako jelo posebno.

Sve u svemu jako lijepo i pohvalno uz zamjerku na kontinuirano lutanje u organizaciji jer je recimo lani počeo folklorni program dok je u dvorani trajalo neko predavanje a ove godine se dogodilo isto, jedino je predavanje bilo u novootvorenom Vinskom dvoru. Osim toga program je počeo previše rano pa je ispalo da jedan KUD pleše više manje samo za drugi KUD da bi se tek nešto kasnije po završetku folklornog programa šator počeo puniti.....

No, mladi su u organizaciji ove manifestacije pa možda nauče s godinama iskustva.

VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE

 

Aktualno

Galerija događanja

Jelensku volim