Dječje Vinkovačke jeseni – prvi put

Pod upravljačkom palicom mladih snaga, Ivane i Nikoline, budnim okom roditelja, iskustvom predsjednice Ksenije, podrškom ostalih članova Kud-a i „ oštrim“ okom moje malenkosti, jučer je dječja skupina Kud-a „Jelenčanka“ prvi puta nastupila na Dječjim vinkovačkim jesenima.

Pun autobus krenuo je u ranim jutarnjim satima da bi stigli na vrijeme za početak mimohoda. Bez obzira što smo rano krenuli, u autobusu je vladala vesela atmosfera pa se spavalo baš i nije. U mimohodu je sudjelovalo oko 50ak skupina iz cijele Hrvatske, a kod naših se već tradicionalno svirala i pjevala „Zvjezdica Danica“. Točno u podne, na skoro +30 stupnjeva na pozornici u šatoru, nastupe na kojima je sudjelovalo 12 skupina, službeno je otvorio dječji književnik Mladen Kušec. Nakon odlično odrađenog nastupa, od strane voditeljice, pohvaljeni su kao jedni od najveselijih u mimohodu i na nastupu. Nakon nastupa krenuli smo na druženje i ručak u Cerić, mjesto 6km udaljeno od Vinkovaca, gdje nas je ugostio Kud „Slavko Mađer“. Na povratku s ručka svratili smo još kratko u Vinkovce jel su djeca i roditelji željeli malo i vidjeti Vinkovce, ipak nismo svaki dan u Vinkovcima. Kući smo krenuli oko 18h da se naši školarci odmore od dnevnog „ izleta“.

Na putu kući, cijelim putem se pjevalo, čak i plesalo tako da spavanja opet nije bilo pa čak ni za našu predsjednicu.

Dječje Vinkovačke jeseni – prvi putDječje Vinkovačke jeseni – prvi putDječje Vinkovačke jeseni – prvi putDječje Vinkovačke jeseni – prvi putDječje Vinkovačke jeseni – prvi putDječje Vinkovačke jeseni – prvi putDječje Vinkovačke jeseni – prvi putDječje Vinkovačke jeseni – prvi putDječje Vinkovačke jeseni – prvi putDječje Vinkovačke jeseni – prvi putDječje Vinkovačke jeseni – prvi putDječje Vinkovačke jeseni – prvi putDječje Vinkovačke jeseni – prvi putDječje Vinkovačke jeseni – prvi put

 

Aktualno

Galerija događanja

Jelensku volim