Memorijalna utakmica Alojz Pleše

Malo je organizatora koji se mogu pohvaliti ovako dugim kontinuitetom održavanja utakmica. Jučer je u Delnicama odigrana 18.utakmica između veterana Goranina i Jelengrada. Sve je započelo na Ivanje, sada već davne 2000. godine, kada su nogometaši NK Goranina došli u Jelensku odigrati utakmicu s NK Jelengradom. To je bio i početak suradnje Jelenske i Delnica, jer se suradnja kasnije nastavila i kroz razne druge udruge i događanja.

Od toga se dana, svake godine, naizmjenično igra; jedne godine je utakmica u Jelenskoj, druge u Delnicama. Organizatori utakmice su Udruga Ivanje i NK Jelengrad te NK Goranin iz Delnica. Najveće vrijednost toga su druženja i prijateljstva, a rezultat je u drugom planu. Treba ipak spomenuti da je jučer bilo 3:1 za Jelengrad. Među najkorisnijim igračima Goranina je i naš Vlado, koji je zbog promašenog jedanaesterca (cijeli gol!!), morao platiti gajbu pive. Svi igrači ustraju u tome da on uvijek puca penal jer će tako, nakon utakmice, sigurno dobiti besplatnu, hladnu pivu.

Memorijalna utakmica Alojz PlešeMemorijalna utakmica Alojz PlešeMemorijalna utakmica Alojz PlešeMemorijalna utakmica Alojz PlešeMemorijalna utakmica Alojz PlešeMemorijalna utakmica Alojz PlešeMemorijalna utakmica Alojz PlešeMemorijalna utakmica Alojz PlešeMemorijalna utakmica Alojz PlešeMemorijalna utakmica Alojz PlešeMemorijalna utakmica Alojz PlešeMemorijalna utakmica Alojz PlešeMemorijalna utakmica Alojz Pleše

Aktualno

Galerija događanja

Jelensku volim