Izborna skupština DVD-a Gornja Jelenska

Na jučer održanoj skupštini DVD-a opet je bilo veselo i nezaboravno. No, krenimo ispočetka. Skupštinu je otvorio, sada već bivši predsjednik Društva, Josip Tomac, a vodio ju je zapovjednik Miroslav Belinić. Kako to obično biva, na samom početku osvrnuo se na rad Društva u prethodnoj godini, na sve uspješno odrađene zadatke, ali i na one gdje smo mogli biti bolji. Također, spomenuo je i problem koji nas muči već neko vrijeme, a riječ je sve manjem broju djece u Društvu. Nažalost, to nije samo naš problem, no, sve manja zainteresiranost, ali i manji broj djece doveo je do toga da u 2016. godini nismo imali ni jednu ekipu djece pa samim time nismo ni sudjelovali na natjecanjima.

Završivši s izvješćima za prošlu godinu, skupština je razriješila "staro" rukovodstvo i predstavila novo. Naš novi predsjednik Društva je Ivica Pančić, a njegov zamjenik je Antun Horvat. Osim njih, novu ulogu su dobili i Dario Lidmila kao zamjenik zapovjednika te Hrvoje Horvat kao spremištar. Nakon što su svi jednoglasno prihvaćeni te nakon podijeljenih priznanja, obratili su nam se gosti s uvijek lijepi željama za tekuću godinu.

Moram samo spomenuti kako ove godine nije došao nitko iz Delnica. Razlog tome je što nisu htjeli svoju skupštinu staviti zadnji vikend u veljači jer je tada obično naša pa su je spretno prebacili na prvi vikend u ožujku, a baš ove godine se i nama dogodilo da smo je morali prebaciti. Bilo kako bilo, dobrog društva nije nedostajalo jer se ipak naš stari predsjednik potrudio da prijatelja imamo sa svih strana Lijepe naše. To je jedan razlog više da se potrudimo sagraditi novi vatrogasni dom, u kojeg bismo jednostavnije smjestili sve veći broj gostiju. Stoga, kako bi novi predsjednik Društva rekao: "Idemo delati!"

Izborna skupština DVD-a Gornja JelenskaIzborna skupština DVD-a Gornja JelenskaIzborna skupština DVD-a Gornja JelenskaIzborna skupština DVD-a Gornja JelenskaIzborna skupština DVD-a Gornja JelenskaIzborna skupština DVD-a Gornja JelenskaIzborna skupština DVD-a Gornja JelenskaIzborna skupština DVD-a Gornja JelenskaIzborna skupština DVD-a Gornja JelenskaIzborna skupština DVD-a Gornja JelenskaIzborna skupština DVD-a Gornja JelenskaIzborna skupština DVD-a Gornja Jelenska

HoHhhhwrčpgmlč

Aktualno

Galerija događanja

Jelensku volim