Dječji maskenbal

Sinoć je u organizaciji Udruge 'Ivanje' održan dječji maskenbal. Bilo je vrlo veselo a za dizanje atmosfere se pobrinuo DJ Tomo, ne toliko muzičkim odabirom koliko karakteristikama dobroćudnog djedice s kojim se dječica uživaju igrati.

Maskenbal je bio dobro posjećen od domaćih i turista, viđen je gost koji je došao čak sa otoka Krka što su lokalni političari predizborno odmah označili kao najavu dobre turističke sezone.

Na kraju je spaljen krivac za sve nedaće kao npr. 'što snijeg ne pada dok su zimski praznici nego kada se krene u školu' (da posudim izjavu sa jednog karnevala ovih dana). Kako to već biva sa krivcima za razne nedaće koji nikako da budu kažnjeni od strane našeg vrlog pravosuđa, i ovaj se nije dao. Nekoliko puta je ulazio i izlazio u Remetinec a na kraju je pružio otpor druge vrste. Nakon što je ipak osuđen nije se dao zapaliti, najprije su trojica pokušavala, pa je onda probao i Maki (njega je čak i krenulo) ali uspjeh je postignut tek kad je Jole zaprijetio potpomognutim zapaljivanjem pomoću benzina.

Dječji maskenbalDječji maskenbalDječji maskenbalDječji maskenbalDječji maskenbalDječji maskenbalDječji maskenbalDječji maskenbalDječji maskenbalDječji maskenbalDječji maskenbalDječji maskenbal

Aktualno

Galerija događanja

Jelensku volim