KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'

KUD 'Jelenčanka' je sinoć sudjelovao u programu Božićnog koncerta KUD-a 'Križevci'. Osim nas i domaćina u programu su sudjelovali još i HKUU 'Trenk' iz Nove Gradiške i KUD 'Prigorje' iz Križevaca a posebno su oduševili najmlađi članovi KUD-a 'Križevci' kojima je to bio prvi nastup na velikoj pozornici.

Naši su izveli koreografije 'Oj Jelensko selo moje malo' (Moslavina) i 'Od kud si dekle ti doma' (Delnice) a tamburaši su dodatno nastupili solo sa nekoliko pjesama.

Prije programa smo imali kratak obilazak znamenitosti stare jezgre Križevaca (čitaj: od šanka do šanka) a poslije smo se malo podružili na prigodnom domjenku.

KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'KUD na Božićnom koncertu KUD-a 'Križevci'

Aktualno

Galerija događanja

Jelensku volim