cialis generique

Dubrovnik (6)

I eto za kraj ovih naših putnih uspomena ono najvažnije, nastup KUD-a 'Jelenčanka' na Stradunu ispred crkve Svetog Vlaha.

U svega šest godina postojanja a zahvaljujući upornom vježbanju imali smo priliku predstaviti Moslavinu u mnogim mjestima lijepe naše (Vinkovci, Đakovo, Šibenik, Čakovec, ...............) kao i izvan lijepe naše (BIH i Grčka). Eto nas sada i na krajnjem jugu i molim da se u planove stavi i Istra tako da zaokružimo domaću priču.

KUD je izveo moslavačku koreografiju 'O Jelenska selo moje' i delničku 'Od kud si dekle ti doma'. Pjevačka skupina se predstavila sa pjesmama 'Moslavino draga' i 'Pod brajde'.

Između njihovih nastupa (da se osigura vrijeme za presvlačenje nošnji) uskočili su prijatelji iz Udruge 'Dubrovački primorski svatovi' izvevši dubrovačku primorsku svadbu i mali linđo.

Nastup je objavljen i na televiziji.

I naravno, na kraju već uobičajena gesta u takvim prilikama, publici su podijeljene skromni pokloni koje je pripremila Marija Žigić, magnetići sa imenom KUD-a i našeg sela.

Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)Dubrovnik (6)

 

Aktualno

Galerija događanja

Jelensku volim