Selo moje malo

Vincekovo 2019

Po redu i običaju Udruga 'Peharček' je proslavila Vincekovo. Neki besposleni penzioneri su već obrezali vinograd, neki vinogradi vape nakon puno izgubljenih godina za radikalnim rezom dolje kod panja ali tu ekipa nije poslušala konstruktivne prijedloge da to počnemo danas... Ostali po ustaljenoj praksi počinju radove u vinogradu ovim blagdanom.

Opširnije...

Koncert klape Staglin

Ova priča zapravo seže u 2012. kada smo prvi puta ugostili mlade iz Neuma, a sve povodom susreta hrvatske katoličke mladeži u Sisku. Tada je mlade doveo Mario Soldo, a njima je to bio prvi takav susret. Trebalo je sedam godina da Mario ponovo dođe u Jelensku i dovede novu ekipu. Ne, nije mi cilj da ovaj tekst zvuči kao bajka, upravo sam i sama shvatila koliko je prošlo od toga.

Opširnije...

Čestitka

 

SRETAN BOŽIĆ!

ČestitkaČestitkaČestitkaČestitkaČestitkaČestitkaČestitka

Četvrta nedjelja došašća

Nešto lijepo!

Četvrta nedjelja došašćaČetvrta nedjelja došašćaČetvrta nedjelja došašćaČetvrta nedjelja došašćaČetvrta nedjelja došašćaČetvrta nedjelja došašća

 P.S.

Domjenak je organizirao NK 'Jelengrad' i zamolili su me da napišem nešto lijepo.

Pa eto, jesam!!!!

Advent u Gornjoj Jelenskoj

Unatoč kasnoj odluci i samim time kratkom roku za organizaciju ispalo je jako dobro. Spletom prigodnih pjesama nastupili su KUD 'Draganac' iz Draganca kod Čazme i naš KUD 'Jelenčanka' a vrijedne ruke su se pobrinule za tople napitke i prikladan blagdanski ugođaj.

Advent u Gornjoj JelenskojAdvent u Gornjoj JelenskojAdvent u Gornjoj JelenskojAdvent u Gornjoj JelenskojAdvent u Gornjoj JelenskojAdvent u Gornjoj JelenskojAdvent u Gornjoj JelenskojAdvent u Gornjoj JelenskojAdvent u Gornjoj Jelenskoj

Aktualno

Galerija događanja

Jelensku volim