Stari Jelenčanin

Poštovani!

Raduje me Vaša prisutnost na Internetu i bezbroj lijepih događaja koje upriličujete! Pogledao sam više toga na Vašim stranicama i ugodno sam svime iznenađen i ponosan na Vas! Čestitam Vam na svem radu i vrlo kvalitetnom uređivanju web stranice!

 

Do malo će 60 godina da sam na rubu Gornje Jelenske u Kamenici ugledao svjetlo dana! Prvih sam šest godina samo proveo u Jelenskoj i sjećam se mnogih događaja iz najranijeg djetinjstva! Kasnije su moji roditelji odselili, ali smo uvijek rado navraćali u Jelensku. Kad je čovjek stariji, zavičaj ga još više vuče! Odnosno zavičaj uvijek nosi u srcu!

Prije pet godina slavio sam 25. godišnjicu svećeništva u Gornjoj Jelenskoj u crkvi u kojoj sam i kršten. Bio je to lijepi trenutak za mene da pored krsnog studenca Bogu zahvalim za poziv i svećeničku službu. Sada je već 30 godina da sam svećenik! Trenutno u maloj župi Sutomišćica na otoku Ugljanu kod Zadra.

Primite moj iskreni pozdrav i dobre želje te odvažnost da činite puno dobrih i kvalitetnih programa za boljitak života svih u Gornjoj Jelenskoj!

Pratio Vas zagovor nebeskoga zaštitnika Gornje Jelenske Svetog Ivana Krstitelja, najvećeg rođena od žene i preteče Spasiteljeva!

Antun Pećar, svećenik

Aktualno

Galerija događanja

Jelensku volim