cialis generique

Izleti

Pavlinski samostan - 21.7.2018.

Pavlinski samostan - 21.7.2018.Pavlinski samostan - 21.7.2018.Pavlinski samostan - 21.7.2018.

Kalnik

Kalnik je uz sve svoje sadržaje dobio i feratu. Uredili su je vrijedni planinari iz Koprivnice a ove nedjelje je i službeno otvorena.

Opširnije...

Velebitska lamunjanja

Tri člana HGSS-a i moja malenkost. Nije mi još uvijek jasno kako su mene uzeli sa sobom, valjda su se sažalili zbog minulih zasluga za razvoj planinarstva u Moslavini jer, budimo realni, mojih 62,16 godina starosti se baš i nije uklapalo u tu priču. Ide se gotovo sa nule u Velikoj Paklenici i u jednom danu treba sa punim ruksacima doći na Struge (1400 m) a ekipa kondiciono nabrijana naspram mojih krajnjih dometa u obliku uspona na, recimo, Benedikt.

Opširnije...

Prema Jalovcu

Iz doline Tamar kroz kuloar prema Jalovcu, 21.5.2016.

Lijevo je fotka iz ljeta 2012-te, kuloar smo tada samo očešali pogledom i otišli desno pa prema Vršiću. Sada su dečki u zimskim uvjetima penjali kroz kuloar i kad su ga ispenjali zbog dubine snijega su odustali od odlaska na vrh. Na trećoj fotki ako malo bolje pogledate skroz gore visoko u snijegu ima i onih koji ne odustaju ali to su ovi 'Made in Alpski krajevi' koji su od posebnih materijala napravljeni a penjanje im je ugrađeno u gene.

Ovu avanturu u zimskim uvjetima su izveli Silvijo Andlar, Boris Lončarević i Boris Munko.

Prema JalovcuPrema JalovcuPrema Jalovcu

Opširnije...

Praznik rada na našim stazama

Čak se i sunce sramežljivo pokušalo pokazati. Poslije grah u Vili Garić kako i priliči ovom danu. Jedino nikome nećemo priznati da smo stijenu čak dva puta našli a nije da se nema na mobitelu ona neka GPS orijentacija!!!!!!!!!!!!!!!!

Praznik rada na našim stazamaPraznik rada na našim stazamaPraznik rada na našim stazamaPraznik rada na našim stazamaPraznik rada na našim stazamaPraznik rada na našim stazamaPraznik rada na našim stazama

Aktualno

Galerija događanja

Jelensku volim