cialis generique

Šetnje

Proljeće na našim stazama

Proljeće na našim stazamaProljeće na našim stazamaProljeće na našim stazamaProljeće na našim stazamaProljeće na našim stazamaProljeće na našim stazamaProljeće na našim stazamaProljeće na našim stazamaProljeće na našim stazamaProljeće na našim stazama

Primula vulgaris, 26.12.2015.

Lijep običaj je dan nakon blagdanskog prežderavanja odlamunjati nekuda u planinu da se potroši bar djelić unesenih viškova hrane. U neka bolja vremena znalo se otići recimo na Risnjak ili pak na Zavižan po 180 cm snijega a sada nam je dobra i Moslavačka gora. Ipak, da ne bi bilo baš penzionerski stazu smo na dobrom dijelu usmjerili izrazito POPREČKI. Po podosta nepouzdanom GPS programu na mobitelu ispada da smo prošli skoro 18 km (to čak i odgovara procjeni po utrošenom vremenu a i bolovima u staračkim kostima). Visinske razlike ne bi spominjao jer je na Humci registrirao iznad 500 m, mora da mu je blizina tornja zmešala živce.

Opširnije...

Stara Marča 2015

Stara Marča 2015Stara Marča 2015Stara Marča 2015Stara Marča 2015Stara Marča 2015Stara Marča 2015Stara Marča 2015Stara Marča 2015Stara Marča 2015

Društvo 'Goranin' u posjetu našem selu

Udruga 'Ivanje' ugostila je danas članove Društva 'Goranin' iz Zagreba. Nakon kratke zakuske i riječi dobrodošlice uputili smo se na laganu šetnju preko Vapnenica i Moslavačkih Biljevina do Jelengrada uz usputno upoznavanje gostiju sa znamenostima i običajima našeg kraja. Svi smo prošli zadanu stazu, neki sa malo jamranja kao i uvijek kad je veća grupa u pitanju, a neki sa kočionim problemima na silasku sa Jelengrada.

Cijelu rutu je prošao i mali Rambo i to mu je bio prvi izlet, malo je hodao a malo smo ga nosili i čini mi se da mu je forsiranje Jelenke na kraju bio najveći problem, jedva se odlučio na taj poduhvat. U svakom slučaju bio je glavna zvijezda izleta.

Druženje je nastavljeno uz ručak i muziku u našem društvenom domu.

SUSRET PLANINARA U MOSLAVINI

Aktualno

Galerija događanja

Jelensku volim